Om Svendborg Uddybning

Virksomheden
Svendborg Uddybning er et veletableret vandentreprenørfirma, som gennem de sidste 30 år har uddybet, oprenset og udvidet de danske havne og fjorde. Her på siden kan du læse om vores flåde med to CAT 390 gravemaskiner, samt vores ydelser og opgaver. Du kan også finde referenceprojekter med film og fotos.  Vi arbejder gerne for industrihavne og lystbådehavne.

Vores kapacitet er fleksibel, så vi kan sætte de rette fartøjer ind på opgaverne.
Vi mener, at den bedste reklame er et veludført arbejde.

Vores erfaring og know how
Vi stiller gerne vores 30 års erfaring i uddybningsbranchen til rådighed for din næste opgave. Vi løser alle opgaver effektivt - både store og små. Vores kompetencer dækker områderne uddybning, havneudvidelse, stenarbejder, oprensning (forurening), kyst- og strandbeskyttelse, indpumpning, kabelrender, erosionsbeskyttelse og bjærgning.

Vores medarbejdere
Vores medarbejderstab på 22 mand har stor erfaring i branchen og er blandt de dygtigste til jobbet. Den daglige ledelse af de enkelte skibe har vore dygtige skippere.
Således er kommandovejen kort og effektiv.
Samtidig er vores medarbejdere dygtige håndværkere og alle skibene har et veludstyret værksted ombord, da vi har tradition for at løse eventuelle problemer på stedet.

Vores folk har været tilknyttet virksomheden i mange år. Vi er 22 mand og flere af dem har været hos os i 10-15 år, så det er erfarne folk. Vi skifter ikke ud i tide og utide, for mandskabet kender skibene og hvad de kan.

Vores flåde har stor kapacitet
To af vores fartøjer, Jette Saj og Nicolai Saj, er i 2016 bygget om med hver en ny gravemaskine af typen CAT 390. Det betyder, at vores gravekapacitet er fordoblet og vi tager gerne store opgaver på mange hundrede tusinde kubikmeter og også 1 mio. kubikmeter.

Du kan læse mere om vores flåde, vores CAT 390 gravemaskiner, gravesystem og kvalitetssikring.